Hegyvidéki Smooth Jazz Klub | Fourtissimo Jazz Orchestra

2019-05-17

Hegyvidéki Smooth Jazz Klub | Fourtissimo Jazz Orchestra (Események, Várható események)

Fourtissimo

2019-05-17 - 2019-05-17

7:30pm – 10:00pm

Kategóriák: ,

“Mert ti olyanok vagytok, mint a tükör: ahogy a színpadon álltok, a zenei tudás mellett az életörömötökkel a hallgatóságban is felébresztitek az életörömöt. Azt hiszem, ez a legtöbb, amit művész megtehet. ” /Rados Virág, író/

A Fourtissimo Jazz Orchestrát a Príma-díjas Fourtissimo tagjai alapították 2012-ben.
Megalakulásuk után a Zuglói Smooth Jazz és VII. Jazzy Jazz dalversenyek közönségdíját nyerték el, a “Mali” és “Funk 4 Fun” c. számaikkal.
A zenekar különlegessége a szakmai hitelesség és a professzionális hangszertudás mellett, hogy alapító tagjai nemcsak a színpadon alkotnak egységet, hiszen Valéria, Márton, Gyula és Bence testvérek.
Zenéjük alapjait a rézfúvós hangszerek képezik – mivel 3-4 éves koruk óta ezeken a hangszereken játszanak – de egyre nagyobb teret kap dalaikban Valéria kiváló énekhangja is.

A zenekar smooth- és fúziós jazz alkotásai és persze a 2018-as eurovíziós daluk, a “Kisnyuszi a kalapban” is megszólal a Hegyvidéki Smooth Jazzklub színpadán – emellett Duke Ellington, The Beatles, vagy a legendás jazztrombitás, Maynard Ferguson dalainak “Fourtissimo-s” átdolgozásai is lehet majd számítani.

A zenekar tagjai:

Kuna Valéria – ének, trombita, szárnykürt
Kuna Gyula – lead trombita
Kuna Bence – kürt, ütőhangszerek
Kuna Márton – harsona
Somos András – billentyűk, fuvola
Nagy Zoltán – gitár
Éder Ferenc “Lá” – basszusgitár
Oláh Gábor – dob

Jegyár: 1.500 Ft

https://momkult.jegy.hu/program/hegyvideki-smooth-jazz-klub-fourtissimo-jazz-orchestra-104858/558258